Wednesday, July 05, 2006

Cine e fiul lui Dracula??

Recent am intrat in ultima vacanta luuunga...si am un chef sa stau degeaba de nu va inchipuiti, cu toate astea am reusit sa ma mobilizez pe fiecare zi sa ma scol de la ora 12 (stati linistiti ca tot 9 ore dorm, tinand cont ca ma culc pe la 3-4 a.m).Ma streseaza un lucru tampit: de fiecare data cand am ceva static de facut, cum ar fi invatatul, am un chef de hoinareala cumplit, in schimb cand am o mie de activitati de indeplinit intr-o zi, vad in fata ochilor numai patul!! Ce creier tampit trebuie sa am(!!)!
Am vazut azinoapte pe TVR un film despre Dracula realizat in parteneriat cu cinematografia romaneasca si, in afara de o gramada de ineptii (ca nu intelegeam cum au putut romanii care au participat la film sa permita sa se abereze in halul asta(!!), deoarece se vroia un film bazat pe istoria reala Romaniei), am realizat cat de prost joaca actorii romani comparativ cu cei mai prosti actori (cred ca erau americani ca se vorbea in engleza, una stricata evident in ton cu accentul romanesc {asta iar n-am s-o pricep niciodata: de ce cand actiunea unui film are loc in Franta actorii americani trebuie sa joace in engleza cu accent de francezi??!!}). Bomboana de pe tort a aparut la final, cand are loc reintalnirea dintre fiul lui Vlad Tepes si himself...n-o sa ghiciti niciodata cine era fiul marelui Dracula?! Era marea vedeta din telenovelas romaneasca Dan Bordeianu (ala cret, cu fatza de looser si aschilopat...am stat ceva timp sa imi aduc aminte cum il cheama!). M-am tavalit de ras cu toate ca era o scena plina de dramatism (asa cum ii place marelui actor sa joace, ca numai plangand l-am prins prin telenovele...evident nu razand ca doar e telenovela!!)...in fine, pacat ca s-a terminat filmu pe la 2.30 a.m. ca ma mai tinea si pe mine treaza sa mai retusez la LD.

4 comments:

Anonymous said...

Ba da tu chiar crezi ca intereseaza pe cineva de filmul asta de cacacios. Pari fata desteapta dar cred ca ti-a intrat creierul in stand-by daca ai reusit sa te relaxezi la un asemenea film, pt ca eu as fi explodat si as fi adormit in acelasi timp, pt ca trebuie sa recunosti ca de aia te-ai uitat.

Si vai, dar vai, dar vai vai Dan Bordeianu. WHO THE FUCK CARES?!?!?!?! (de aici se vede ca ne cunoastem nu?)

Si uite asa ai scris un blog penibil care nu aduce niciun aport vietii literalo-filozofico-www-stupido-fantastice si tot asa inainte in procesul de anonimizare a persoanei prin desfasurarea si simplificarea comunicarii cu scopul de a justifica existenta si a nu inebunii

Hai pa ca sunt prea bun
Esti multumita?

Unknown said...

nu ii pasa dar te-ai uitat!!(din moment ce il faci cacacios :D)
mersi de comentariul pertinent...iar blogul intradevar il scriu de plictiseala mortala in care ma gasesc!!
mai trebuie sa imi explici ce sa fac sa aduc un aport vietii :D
noroc

Anonymous said...

La negatie e cu un singur "i", ma scuzati, eu m-am dopat cu gramatica nu am invatat fluent.

Anonymous said...

Baiatu, daca nu-ti place nu citi, mai flacaias.
Si la negatie sunt doi de "i" - "nu ii" - sau un "i" - "nu-i"
Mananci rahat.