Wednesday, July 19, 2006

Vreau razboi!

Hai dracu, la noi nu incepe nici un razboi?! Pe cuvantu meu daca nu m-am plictisit de viata asta tipizata pe care o traim cu totii: te nasti, gradinita, scoala, facultate, servici, casa, copii, nepoti, pensie, mori.
De cand ma stiu mi-am dorit sa traiesc si io o perioada d-asta importanta in istorie (eventual a locului unde traiesc): un razboi, un cataclism ceva..sa fug in munti, sa traiesc in pesteri, sa vanez si sa manac friptura la protap(!!), sa imi urmaresc dusmanul indeaproape printre ruine cu pusca la ochi, etc etc.
Nimic, frate, o plictiseala si o prosteala pe la tv si in ziare de te doare capu...nu se intampla absolut nimic.
Ba au mai inventat astia acum bomba care se duce direct la tinta si are raza de actiune (adica de explozie) redusa incat sa faca distrugeri minime!! Halal razboi!
O sa ne inmultim ca iepurii si o sa ajungem sa mancam cimentu de pe pereti, eventual un plic de prafuri cu gust de salam sau niste mancaruri "inchipuite" ca alea din "Star track" (daca mai tineti minte cum faceau aia: se gandeau la ciorba de burta si instant aparea intr-o nisa castronu :D).
Macar un asteroid!!...poate niste extraterestii suparati :)) ...da chiar nimic, nimic?!
Speranta moare dupa mine!

8 comments:

r_i_14 said...

vorbesti prostii... dupa ce o sa te "posteasca" primii 25 de cuceritori, vorba lui leaploop, n-o sa iti mai arda de rezbel. fuckin think before you post... damn people

Unknown said...

fiecare cu ce-l doare..ce sa-i faci! asa e viata :D

anatropos said...

:|
:))
da cine te pune sa nu fugi in munti, sa nu vanezi, sa nu traiesti in pesteri, etc., etc.?
si cine te pune sa stai sa OBSERVI viata la televizor si in ziar?!?
citeste niste camus, sa vezi cum sta treaba cu monotonia, si apoi vezi daca poti sa mai fii asa belicoasa:p.

Unknown said...

nu ar fi la fel de palpitant ca in timpul unui razboi :D !
citesc din angelescu care e deajuns de monoton pt momentu asta ;)
alte propuneri?

Alex said...

Mai ... si tu !
Sau, daca ma gandesc mai bine, cumpara-ti un benoclu/luneta, si spioneaz-o pe bunoaca aia care sta in caminul de vizavi. Jur ca nu am observat ca vreuna din curbele ei sa fi fost monotona

Anonymous said...

e drept ca adevaratele reforme se fac dupa adevaratele razboaie.[vezi japonia, germania ...]. dar nu asta e problema esentiala in cazul nostru. suprapopularea e doar unul din aspecte. daca vrei sa ajuti cu ceva in aceasta privinta, trage`ti un glont in cap, restul celor care gandesc ca tine vor aprecia :).

ps: razboaie exista in fiecare secunda, dar nu se mai fac cu pusca la ochi. aspectul ingrijorator este dat de profilul supravietuitorului: manelistul afacerist.

Anonymous said...

dar daca mori din prima zi a razboiului?

Unknown said...

:))
nesansa!