Monday, May 07, 2007

VV


Am evadat pur si simplu dintre barierele timpului si spatiului meu! Am impresia ca viata mea se deruleaza pe fastforward; am ajuns sa uit tot ce am facut cu 2 zile in urma ba chiar sa am impresia ca ce s-a intamplat a avut loc aievea in capul meu pt ca altfel ar fi pur si simplu imposibil sa fi existat intr-un timp atat de scurt. Sfidez legile fizicii!!

Inapoi la realitate: fusei in Vama 4 zile si ce bine petrecui!! Ii sfidez pe toti “aristocratii” care crititica acest gen de relaxare ba mai au tupeul sa zica “era o vreme cand in Vama veneau numai oameni civilizati si ce conferinte spirito-metafizice (daca imi permiteti) se tineau!!” Fuck u all!!

Am fost in vama nu sa beau pana la epuizarea alcool-dehidrogenazei ca restul teribilistilor sub 20 de ani (sa nu mint..erau si mai mariJ), ci sa ma relaxez total, sa ies din atmosfera de “hai sa futem timpul in interesul economiei, al banilor si al bunastarii personale”!

Da: am incercat sa dorm la cort (am si reusit pana la ora 4.30 a.m. cand s-a lasat un frig ca dracu si ne-am mutat cu sacii de dormit in masina unde am anchilozat numai datorita rahatului de volan care al dracu nu e rabatabil!! In rest a fost relativ dormibil), nu am facut dus 4 zile (traiasca servetelele umede!!), am mancat intre mese pateu cu chipsuri si cu saratele (ca sa mearga berea …de care am abuzat…cei care ma cunosc stiu ca ma fac prastie de la o bere!…imaginati-va ca am baut chiar 2-3 J) una chiar inainte sa pornesc motoarele spre Buc=eram suparata ca ma intorc si in afara de faptul ca nu prea ma uitam in retrovizoare in rest am mers chiar cu 150km/h); m-am benoclat la cei 5 tipi draguti de pe plaja (jur ca nu erau mai multi); m-am uitat si la fetite …dar slabuta miscarea…L; am bagat in mine ca un porc (ce sa fac daca erau niste autoserviri cu mancare buna buna si super eftina!); am bananait toate terasele in cautare de cafea ( R. se si gandise la o afacere…sa dam o fuga pana in Constanta sa luam un espresor sa-l aducem pe plaja!! Nu l-am luat in seama ca are mintea odihnita, doar invata pt rezi J) si in restul timpului nu am facut nimik doar RELAXARE RELAXARE RELAXARE la marginea valurilor (care erau bestiale, pacat ca apa avea doar 0 grade L).

Lucrurile rele? O. si-a frecat masina de bara de cauciuc a unei dacii si a trebuit sa dea cu scuipat sa stearga urmele (ce sa-i faci, masina de la firma!), R s-a ars ca un porc la parlit , dar el era tot zambitor, cu M. cand ne plimbam pe plaja se benoclau toti la ea ca la urs “uite-o p-asta ce bronzata e!” J; io m-am bronzat doar pe nas; nu am jucat carti cu toate ca m-am carat cu ele (ce-i drept lipsea Busca sa ne explice a mia oara regulile la canasta, Busca saracu era de 12 ore in avion cu Mamaliga si probabil ii speriase pe toti cu frecventa cu care se ducea la WC…ne e dor de voi ,ba, dar Canada ne asteapta si pe noi!!) in rest cred ca lucrurile rele s-au intamplat lu ala de am pus cortu langa el si la ora 9 dimineata noi behaiam pe langa cort (ca doar ne pusesem sa facem plaja sa prindem bronzu de dimineata), radeam si noi si vorbeam porcarii (evident numai in termeni medicali, vorba aia “medici suntem”!!) de a iesit saracu din cort rupt de somn si ne-a varat o amenintare subtila :“noi suntem nitel decalati, la noapte voi o sa dormiti si io o sa fiu treaz!!”; tzeapa lui ca am dormit in masina…pana la urma s-a mutat cu tot cu cort!

Sa ne vedem cu bine la anu in acelasi loc!

2 comments:

Anonymous said...

Sa stii ba ca Busca nu s-a dus decat o singura data la WC in avion asa ca n-a disperat pe nimeni. In schimb a disperat el ca n-a putut fuma 11 ore din Frankfurt in Ottawa.

Anonymous said...

Asta pe vremea cand inca mai fuma.