Thursday, October 11, 2007

"bizi"

N-as putea spune ce am facut in ultimele cateva luni...de fapt nici nu stiu cum au trecut si in nici un caz nu as putea spune ca am fost "bizi".
Intotdeauna am crezut ca atunci cand voi fi mare si voi avea un job si niste bani viata va fi mult mai simpla si mai frumoasa...bullshit!
Daca ai un job asta nu inseamna ca ai scapat de stresul dinaintea examenelor pe care l-am simtit cu totii in timpul facultatii...sau vina aia surda care ne chinuia mintile ca n-am fost la nush ce curs, stagiu sau raport de garda...nup! Nu scapi de stres si pace! Acum obiectivele s-au schimbat, stresul si manifestarea lui a ramas aceeasi. Ma trezesc uneori , in timp ce imi savurez pastele=cina= la ora stirilor, seara, ca n-am mai fost atenta de 10 minute si m-am gandit aiurea la cinestie ce cacatisuri legate de servici. Si nu va inchipuiti ca am un job stresant ...nici pe departe...dar te leaga. Cred ca orice activitate pe care o desfasori cu regularitate are metoda ei de a-si lega sfori in juru mintii tale...pana ajungi sa uiti de unde ai plecat si unde vrei sa ajungi. Si uite asa dispare "cheful" = acest lucru minunat din vietile noastre fara de care nu putem trai.
NU AM CHEF! de cate ori nu ati auzit replica asta spusa de vre-un prieten sau chiar de voi atunci cand se pune problema de a iesi din cotidian, din rutina, din gandurile si activitatile infinite legate de job.
Ma chinui cu spor sa ma urnesc de acasa in timpul saptamanii de lucru- seara dupa servici...si atunci cand reusesc eu, nu reusesc altii.
Ieri mi-a zis o prietena din facultate ca ar trebui sa ne fie rusine de noi insine ca ne vedem asa rar si ca macar o data pe luna sa ne intalnim...intrebarea e cand? Cum sa-ti coordonezi cheful tau cu cheful altora si pe langa asta sa iti mai coordonezi si timpul?
Am ore in sir petrecute in masina, singura, pe meleagurile patriei, si mereu imi propun sa sun cate un prieten, macar sa vorbim prin telefon daca altfel nu se poate sa interactionam. Imaginati-va ca nici asa uneori n-am chef!! Nu ca nu as vrea sa sun..ci pur si simplu NU AM CHEF!


1 comment:

Anonymous said...

nevoia de a verifica:)