Wednesday, January 26, 2011

Bunele maniere

Mie imi place sa stau in capul mesei! si de aici o sa porneasca uzuala poanta "in capul la masa"... ha, ha! Evident ca motivele sunt pe cat de logice pe atat de practice de ce obisnuiesc sa stau in capul mesei: in primul rand ii poti vedea pe toti la fel de bine si comunica excelent, inclusiv din priviri, si in plus ii pot directiona pe fumatori catre capul celalalt al mesei...asadar e cel mai bun loc practic si de aceea mi-l asum cu fiecare ocazie pentru ca, asa cum e normal, merit ce e mai bun! Asadar am clarificat acest aspect...ei, bine, ce sa vezi fratzicule astazi, ca m-a apostrofat o chelnarita cum ca, pasamite, "femeile nu stau in capul mesei!", ba, mai mult, "femeile nu intra niciodata primele in restaurant!".............vaaaaaaaaai!!! Sa pic jos de ras!!
Careva-sa-zica am ajuns ca o chelnarita sa imi serveasca lectii de doi lei de "buna purtare" ca o doamna ce sunt in loc sa imi serveasca o cafea!! M-o fi urmarit si cand intru in restaurant ..pentru ca, ce-i drept, si intru si ies prima...de intrat: pentru ca trebuie sa aleg masa unde ne asezam, eu gandesc cati suntem la masa si ma orientez sa fie un loc protejat relativ de fumul de tigara din restaurant, si de iesit: pentru ca vreau sa respir repede o gura de aer proaspat!
Ca sa vedeti Domnilor si, mai ales, Doamnelor ce e in capul oamenilor care va servesc la masa! pfffff...Si mai rad amicii de masa de mine ca nu prea las spaga la chelneri...ha!...sa te tii de acum banet pe capul lor!

Pofta mare!

1 comment:

Viorel Raducan said...

Nu te-ai schimbat prea mult! Subscriu faptului ca stai in capu'la masa, si intrii si iesi prima....ca asta e felul!