Thursday, March 10, 2011

Anunt publicitar

Barbat singur care doreste sa imparta timpul liber si patul, caut femeie inteligenta (sau macar sa cunoasca Teorema lui Pitagora generalizata), care sa fi citit macar 10 carti pe langa curicula obligatorie de la scoala ( si acele carti sa nu inceapa cu "barbatul o privii atat de patrunzator incat i se intarira sfarcurile"), careia sa ii placa sportul, masinile si fotbalul, atee dar sa fie iluminata doar de soare, vant si parfumul florilor de camp, sa vorbeasca mult dar bine si sa taca simplu si profund.

mda.... sau mai bine:

Caut spermatozoid vioi si sprinten, care sa reziste unui mediu putin alcalin, cu structura genetica corecta si fara antecedente heredocolaterale.

Simplu.

7 comments:

Catalina said...

imaginandu-ne, (pur fantezist scenariul, dar eu cred ca reusim) ca eu m-as regasi in descrierea aia foarte succinta... ce-ar urma? adica, ti-ai pus vreotada problema ca o tipa asa, e destul de greu se impresionat?

Unknown said...

Draga mea, raspunsul la intrebarea ta e tocmai cel de-al doilea "anunt"! pt ca problema se pune in felul urmator: nu ca nu exista femei ca in descrierea anuntului ci nu exista barbati care sa posteze un anunt de acest gen :)... funny nu? toti barbatii isi doresc "liniste" si sa se simta "masculi"... tocmai daia e caut doar un spermatozoid :)))

Catalina said...

aaa... si daca tot am ajuns aici [aka blogul tau] sa stii ca ai ales bine imaginea din stanga, e tabloul meu preferat de Dali... daca nu exista, nu stiu daca faceam scroll :D

Catalina said...

evident, vorbesc de motivul principal al imaginii

Unknown said...

hmmm ..:))) iti recomand sa vezi o expozitie cu multe din operele lui Dali, o sa ai o experienta de neegalat!
pur si simplu sa stai pironit in fata unui tablou 10 minute si sa il parcurgi incet, centimetru cu centimetru si sa fi consternat de complexitatea si infinitul semnificatiilor fiecarui detaliu... si iti mai recomand si jurnalul lui :) "Jurnalul unui geniu"

Anonymous said...

"In spatele unui barbat puternic sta o femeie si mai puternica!" Trebuie sa recunosc ca imi face deosebita placere sa admir portretul femeii puternice, independente, culte, care probabil ar speria orice barbat cu atitudinea ei de invingatoare ca sa zic asa. Jos palaria! O femeie care stie ce vrea si nu se ascunde dupa deget. Oricum, la mentalitatea oamenilor din ziua de azi, la modul general vorbesc(barbati si femei laolalta) cred ca este de preferat un spermatozoid pentru o femeie.

Unknown said...

true