Thursday, July 21, 2011

C++ sau C sharp sau declaratii ale profanului

Imi place sa ma uit la masina de spalat cand invarte hainele...e o miscare placuta, sistematica si colorata, aproape linistitoare...imi mai placea odata sa ma uit pe pagina de torrent sa urmaresc traficul, in procente, in viteza upload si download...capacitatea de freeze a constientului si activarea subconstientului e o jonglerie placuta a mintii umane, transferarea aproape palpabila intr-o realitate virtuala creata complet in stare de veghe e aproape ca o calatorie in timp sau spatiu.
Mda, stiu, bolborosesc probabil pe neintelesul multora ...dar na, asta e..tzeapa!
Traim in dimensiuni paralele create de propriul creier, iluzii ale unor vieti si procese de constiinta matematice, suntem avizi dupa concret, si cand concretul e dezamagitor creeam planuri paralele de satisfactii din sentimenul clar de conservare si de comfort psihic si fizic. Eplozia sentimentului de iubire, dezamagirea tulburatoare a singuratatii, durerea dorului, cruditatea sinceritatii sunt practici la limita ale psihicului uman, cutremuratoare, in fata carora o minte slaba creeaza firewall-uri si cai deviante catre senzatii virtuale de comfort... din pacate mintea umana e un calculator prost, nu foloseste pattern-uri scumpe si nici din cele pe care le gasesti pe net...si in mod absolut ridicol cu cat iti ridici mai multe bariere protective, cu atat apar mai multe scurtcircuite, unele dramatice, unele coplesitoare, treziri bruste in realitati absolut inutile si apoi cu disperare reiei scrierile de cod anterioare, cautand sa recreezi planuri intr-o perpetua schimbare fata de ce ai intentionat original, apar hidosenii ale concretului si brusc ...se termina totul...
Pacat ca nu suntem niste robotei si ca pe langa tulburarile de mai sus mai suntem supusi si la bombardamentul simturilor care ne dau peste cap tot algoritmul...oricat de mult am mangaia mana unui subiect, parfumul corpului persoanei iubite iti strapunge cu neclaritate imaginea, ciresii infloriti inlacrimeaza ochiul ce creeaza dorul unei cascade firave in varf de munte.

1 comment:

Anonymous said...

The other nice < align="left">Belstaff thing about using the Hogan "pane of glass" image is it will help with your alignment. As you settle into your stance, imagineAsics Tiger Shoes Hogan's pane of glass being perpendicular to your target line. This will help you align your feet, your hips, and your shoulders to the target line - all crucial Asics Tiger components for proper alignment.