Saturday, March 31, 2012

Buna dimineata!

A bolborosit azi cu tunete si cerul s-a intunecat.
Imi place sa dorm la tine in poala leganata de mersul trenului, inchid ochii si visez ganduri amestecate de bucurie si emotia destinatiei. Trec garile una dupa alta si ma trezesc: "a trecut?"... ma linistesti: "mai e".
Stam intinsi intr-o mare de branduse... soarele cald de primavara ne adie usor pe frunte...pajisti nesfarsite si varfuri albe de munti stancosi..
Brrr...e intuneric si vantul suiera amenintator printre brazii imensi ai padurii...e atat de liniste si totusi aerul vuieste de zgomote stranii...iti veghez somnul linistit si rasuflarea apasata... am ochii larg deschisi si in intunericul noptii vad o poveste... a doua zi facem focul din surcele, dansam si ascultam aceeasi melodie de o mie de ori...e moderna acum, cu toate ca e asa de veche!!
Alearga matzele pe acoperis, se tavalesc prin fan... radem ca prostii, dormim in magazie si mancam supa la plic... de la 6 suna ceasul sa plece oamenii la servici...cred ca e 8... iar am pierdut rasaritul!
Pititi sub patura furata asteptam blestematul ala de soare... e lumina demult...ne-am trezit in sfarsit la realitate... au fost nori si soarele e demult pe cer...plecam degerati spre tiribombe!
Ne bem ceaiul de dimineata pe colinele cu vita de vie ale Vienei!
Pe fiecare dimineata ma trezesti cu un sarut! Multumesc...

2 comments:

Discover said...

Its a great blog I read ever.

see and know

ajnabi said...

haha :)) frumos :x