Thursday, December 25, 2008

De Revelion

Vorbeam zilele trecute cu niste prietene despre emotia care ne cuprindea in apropierea sarbatorilor de iarna. Concluzia a fost ca ne distram cam mult si petrecem cam mult ca sa mai apreciem momentele astea anuale.
Cine nu era inebunit de placere si curiozitate in asteptarea lui Mos Craciun (impropriu spus...cu totii stiam ca nu exista aceasta fantasma dar satisfactia primirii unui cadou surpriza era nepretuita)? Ajunsesem sa salivez inainte la cele 2 portocale si punga cu arahide in zahar alb!! Ah.. si cartile pe care mi le aducea Mosu....tot timpul doar 2, dar de ajuns ca in ziua de Craciun sa mi-o petrec citind cu infrigurare aventurile lui Tom Sawyer si a le lui Huck, sau sa intuiesc criminalul ce pusese otrava in bomboanele de ciocolata cu lichior!
Acum in cel mai bun caz primesc bani!!
Si Revelionul? Cate pregatiri inainte de petrecerea de rev, cata alergatura, cate planuri si organizare, cate liste cu cumparaturi....si nush cum dracu se intampla ca tinuta de rev tot timpul o lasam ultima pe lista si tot timpul trebuia sa improvizez ceva. Cata distractie era toata noapte si cat de rupti eram pe la 3 dim si tot nu ne lasam batuti...si acum stam ca leprele la tot felul de chefuri, bem pana numai putem si tot nu ne dam dati pana nu se face 6. Pai ziceti voi cum ar mai fi sa ma duc acum la o petrecere de rev si sa stau pana dimineata cand doar ce am fost acu 1 sapt la petrecerea de la firma unde distractia a tinut pana dimineata (il apucase pe unu cantatu la chitara la ora 4am)? Unde mai e noutatea, placerea si interesul??

Mi se pare mie sau ne distram cam mult, petrecem cam des, avem tot ce ne trebuie si nu prea ne mai incita nimic?

Merry Christmas! Sorcova morcova!

No comments: