Monday, June 14, 2010

Vama

Vama Veche...vineri seara.. noapte senina si cerul... Ah, cerul dupa care am tanjit tot drumul, milioanele de stele in fata carora odata mi-am marturisit cele mai adanci dorinte, in fata lor am sperat cu ochii inlacrimati, am sarutat cu dragoste... Traiesc in fiecare fir de nisip care mi s-a lipit de pielea arsa de soare, in fiecare pestisor cu cioc desenat pe umbrela de soare, in fiecare urma de picior de la Stuf, in fiecare umbra de cort, in barnele de lemn si masa din colt de la Expirat, in terasa cu vedere la mare unde e mancarea ieftina, buna si muzica atat de speciala, in briz brizurile mii si colorate, in esarfele cu imprimeu, in apa atat de racoroasa, in coltul epavei ce se zareste in aburul marii... Respir prin toti porii Vama... Vama sunt Eu

2 comments:

Anonymous said...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

anCa said...

uita-te si pe blogul meu

http://dumbsterphilosophy.blogspot.com