Wednesday, August 31, 2011

Facultati la distanta

....sau lucruri pe care le poti face in pat!
Evident pe langa sex care de departe mi se pare cel mai plictisitor de facut in pat, poti sa mananci, sa te uiti la filme sau sa surfezi pe net, sa iti masezi picioarele, sa calci haine (desi am masa de calcat am ramas tot la impresia ca pe pat am calcat cel mai bine); sa citesti, sa scrii, sa faci lumanarea, sa canti ca de pe o scena cu spray-ul in loc de microfon, sa faci poze, sa te dezbraci pe melodii provocatoare, sa spui povesti, sa vorbesti la telefon, sa te masturbezi sau videochat cu iubitul la distanta, sa vorbesti toata noaptea, sa iti povestesti viata, sa alergi dupa tzantzari, sa te pitesti intins lipit pe pat sub plapuma, sa inveti sute de cursuri, sa incerci sa faci copii, sa te joci Monopoly,sa bolesti cu mucii in nas, sa te tii in brate si nu in ultimul rand ci in primul rand sa dormi si sa visezi muuult!
Bineinteles eu le-am facut pe toate de mai sus! ... Voi cu ce va ocupati in pat?

8 comments:

complicatii simple said...

Atunci cand nu ma gandesc la toate datoriile, cand nu numar oile, cand nu molfai un sandwich,cand nu citesc o carte sau cand nu bat din picior de nervi, cand nu impaturesc lucrurile din dulap, cand nu-i fac un masaj sotului meu, cand nu ma demachiez sau ma dau cu crema pe corp, cand nu imi pun bigudiurile....incerc sa dorm, si de multe ori...reusesc.

Alexandru Buzoianu said...

brava, imi place.

Unknown said...

e un semn bun ca iti place :)

Anonymous said...

This is not the first of your posts I've read, and you never cease to amaze me. Thank you, and I look forward to reading more.

Security Equipments

andreidinax said...

cand eram mic mai foloseam patul si pe post de WC :)

Anonymous said...

Salutare,

frumos blog, as dori sa-l introduc in lista mea de link exchange. Facand schimb de

linkuri, ne putem creste traficul si implicit page rankul Google.
Daca si dvs. doriti sa introduceti linkuri catre siturile mele in pagina dvs, v-as fi

recunoscator.
Puteti opta pentru o introducere directa a unui link catre unul dintre siturile mele sau prin introducerea in situl dvs. a unui gadget creat de mine.
Pe http://wikitools.ro puteti gasi o multime de aplicatii pe care le puteti importa in blogul dvs: generator de cod qr pentru pagina curenta a blogului dvs; verificator al autenticitatii seriei euro, verificare cod iban, isbn, ean 13, etc; geo ip - afla unde este localizata o adresa de ip; o aplicatie de editare grafica online; codul de culori pentru componente electronice; si multe altele.
Totodata, situl http://wik.ro va ofera posibilitatea sa inregistrati o adresa URL lunga care sa poata fi accesibila printr-o adresa scurta sau sa va reati un catalog de poze online, accesibil doar printr-o adresa scurta, totul in cat mai putini pasi.

Pacman said...

În cazul în care fantome prinzi, atunci vei pierde jocul. Asigurati-va ca pentru a mânca pelete de alimentare, acest lucru va ofera invincibilitate. Sunteti dat viteza si, de asemenea, puterea de a mânca vrajmasii vostri.

Andreea said...

...in pat ma identific, caut solutii si sperante, ascult cum suna linistea si in primul rand scriu in aer, compunand ceva invizibil pentru ceilalti dar foarte important pt mine.
va pup
andreea