Monday, January 25, 2016

Petrecere de Craciun

Petrecerile de Craciun ale firmelor sunt cea mai mare curvaraseala posibila!
Daca te uiti pe poze observi ca majoritatea sunt facute la inceputul petrecerilor si foarte putine la mjloc sau la sfarsit! Cine dracu sa fie tampit sa se puna in situatii imposibile cu nevasta, sotul sau iubitii?!
"Cum a fost draga la petrecere?" Invariabil raspunsurile sunt: m-am plictisit, am baut, am dansat...a fost ok! Cateva detalii picante ( cutarescu s-a imbatat, cutareasca si-a aratat toate seara tatele) si ti-a inchis gura!
Draga cititorule, daca printr-o lipsa a unei parti de creier crezi ca nevasta ta s-a plictisit la petrecere atunci te inseli amarnic! Ii place sa danseze? Atunci sigur a dansat la inceput cu fetele, apoi pe masa si mai tarziu languros cu cate un alt balos care are si el o nevasta acasa, dar na, acu e petrecerea de Craciun, bautura e la discretie si colega e calda si gata de pipaieli "la intamplare", asa, pentru diversificare! Se intampla multe si nevazute, de la atingeri tandre pe sub masa, priviri inocente aburinde de alcool, topaieli si ragete de ras coleric ca sa iasa in evidenta, pana la, cu putin noroc, actul final!
Cel mai ridicol moment e cand si sotul a fost la petrecerea firmei lui si nici el nu a uitat de buca colegei imprimata in palma! Acu ce sa zica, tace, inghite si merge mai departe asteptand urmatorul Craciun! Sau nu...
Craciun fericit!


No comments: