Thursday, March 10, 2016

Criza medicala de proportii

...sau cum nu se spala romanii de cacat!
Vad in media in ultimele saptamani o trepidare care incepe de la presedinte si se termina la amaratii de copii, victime ale neglijentei. Ceea ce ar trebui sa se spuna e ca sursa problemei nu e nici portocala, nici branza, ci este cacatul!
Daca va jeneaza ochii cand cititi cuvantul "cacat" atunci ar trebui sa nu il mai faceti!
Cacatul uman este sursa de infestare si de aceea trebuie explicat oamenilor de rand care sunt si prosti si ingamfati!
Daca ai norocul sa ai wc in casa, cacatul, dupa ce tragi apa, ajunge in canalizare care, de multe ori, nu e ermetica si mai refuleaza uneori si in apa potabila pe care lumea o gateste sau o bea! Daca nu ai norocul sa ai wc, atunci iti place sa te caci in natura, in spatele casei, sub copac, sau intre niste scanduri cu o groapa in mijloc care musteste a cacat....de aici cacatul zburda liber in ciocurile pasarilor de casa, intre maselele porcilor sau in panza freatica a fantanii care e la 5 m de locul unde te caci!
Daca ai wc, ai si chiuveta si robinet cu apa si eventual un sapun pe care tre sa le folosesti dupa ce te-ai cacat si ai tras apa, chiar daca ti se pare ca nu esti plin de cacat pt ca te-ai sters cu Zewa care are 10 straturi protectoare!
Daca te caci in gradina si te stergi cu coceanul sau cu ziarul atunci e mai complicat: tre sa iti cumperi un robinet pe care sa il montezi la un bidon umplut cu apa si, cu sapunul facut cu soda si grasime de porc, sa te speli pe maini!
In rest tot ce se spune in media e un mare cacat aruncat in ochii prostilor...

Defecatie placuta!

No comments: