Tuesday, June 23, 2015

Zakyntos

Dupa doua lungi nopti de condus cu pauza de zi de relaxare in piscina unui motel pe langa Thesalonik (!!), iata-ne ajunsi in frumoasa insula! Caca, maca! In afara de 2-3 locuri cu stanci si apa cristalina in rest identic Thasos....asa ca nu merita absolut deloc sa bati drumul doar sa te pozezi cu marea! In alta ordine de idei eram usor relaxati ca nu prea vazuram romani...pana azi!
Dupa o saptamana de relaxare pe o plaja umbroasa cu loc de joaca pt copii, anticipand o alta saptamana plina de zgomotul valurilor, numai bine ca vila de ale carei facilitati beneficiam se umplu de romani, si nu putini, 7 camere!!(cred ca in total sunt 10camere). Hai, hai, chiote si veselie, sezloguri puse in cerc, o boxa puternica legata la telefon, manele de speriara oamenii de alte nationalitati si se mutara in alta parte, dans din buric si tate cum sade bine divelor de romania cu botu rosu si floare in par si....cea mai tare faza dupa care inca nu ma recuperez, venira taranii de romani cu grataru dupa ei!!! Fratioareee, unde punem grataru ca aci sunt multi copaci?! Toate in conditiile in care la terasa plajei mancai un beef steak cu 10E de ma lisei pe degete!
Plecaram inainte sa arda grataru' dar ramasei cu o indoiala: venira sau nu oamenii cu micii dupa ei?(ca lazile de bere, vin si JB-ul incapura in seria 5!)

No comments: