Monday, May 15, 2006

Are cineva o oaza de imprumut?

Ieri dupa-amiaza am fost la tenis de camp. Din pacate ce se dorea a a fi o relaxare totala a iesit o partida de stres: ce sa-i faci?! am si eu momentele mele proaste...nu mi-a intrat nici o minge (evident mi-am facut un car de draci)!! Problema e ca l-a intoarcere, prin spatele P-urilor, printre mormane de gunoaie si miresme de urina (e cel mai scurt drum...promit ca nu-l mai fac!) am realizat ca n-am gasit si eu in orasul asta un loc de reculegere. Si cand zic reculegere nu ma gandesc la rugaciuni sau contactu cu dumnezeirea, ci pur si simplu un loc unde sa fiu eu singura cu gandurile mele, sa nu ma disturbe nici picior de om, sa ma relaxez departe de "stresul cotidian": exclud cu desavarsire parcurile suprapopulate, cafenelele idem. Pana anu trecut era un loc l-a indemana: pe bloc...aveam o priveliste superba (et 9) mai ales la asfintit, dar din pacate administratora s-a hotarat sa inchida accesul deoarece in afara de mine mai descoperisera locul si niste adolescenti zburdalnici care dadeau chefuri, evident cu "bautura si femei", si i-a fost frica femeii sa nu se intample vreo tragedie.
Si iata-ma acum tanjind dupa o oaza de repaus!!

5 comments:

simiuk said...

iti dau o solutie. incearca stradutele vechi ale Bucurestiului, Gradina Icoanei eventual seara, dupa ploaie. eu realizez o deconectare completa de lume, mai putin reculegere. pentru reculegere prefer sa fiu numai eu si natura, mai putin urbanul.

Unknown said...

nu stiu unde e Gradina Icoanei...detalii?

Anonymous said...

in prelungirea strazii Polona, la aprox. mijlocul distantei intre Pta Galati si Pta Romana. se poate ajunge relativ rpd si de la Pta Lahovari, trecand pe langa Vama Veche , pana in Pub La Optzeci

Unknown said...

mersi, am sa trec sa vad care e treaba...daca ma primesc aia pe acolo :))

Anonymous said...

:)) succes!