Thursday, May 25, 2006

Avatarurile mele


Toata lumea ma intreaba ce e cu gagicii dezbracati din pozele puse ca avatar in YM!...Ei (ma refer la baietii din poze) provin dintr-un calendar al lunii decembrie (nu ma intrebati de ce doar luna decembrie) si mi-au placut atat de mult pozele, corpurile lor muschiuloase, bronzate, udate de apa marii incat nu m-am putut abtine sa nu le shareuiesc si cu altii (observati ca nu zic altele pt ca ma refer strict la barbati...ca sa fiu sincera numai genu masculin a laudat pozele, in glas purtand si nitica invidie...fetele probabil s-au multumit doar sa le admire :))).
Astea sunt singurele poze cu barbati bine in posturi sexy pe care le-am vazut pana acum (in afara evident de vedete de care sa fiu sincera m-am saturat), in general lumea e plina de postere cu femei bune, dezbracate...parca pe planeta asta exista numai masculi, sau parca noua, femeilor, ne displace tot ce e frumos si plin de voluptate la un barbat si, fiind atat de "pudice", ne rosim pe loc, scuipam in san si facem cruce cand vedem cum proemina un falus.
Ei bine, nu, domnilor barbati, si noi va privim pe voi (cei care merita priviti, adica corpuri beton si fata de inger;)) ca pe o marfa de calitate ce trebuie admirata, va apreciem pectoralii bine deszvoltati (prin munca nu prin siliconare), fesele ferme (acelulitice!!...stiu, stiu si voi aveti problema asta), tenul perfect, bine bronzat, sprancenele groase ce umbresc ochi de leu ( scuze...am dat frau imaginatiei!!)...am uitat ceva?! ... aaa, o mica diferenta, NU ne plac blonzii!!

9 comments:

Lulu said...

mie imi plac si blonzii da sa fie bronzati. si nu musculosi dar nici costelivi. si neaparat cu mainile mari

Unknown said...

sper ca nu s-a inteles ca imi plac aia cu muschi excesivi, lipiti de pept cu proteine praf la cutie...

Anonymous said...

exista silicoane pt pectorali ???:O chestia cu ne-placutul barbatilor blonzi e aproape o regula. pana acum am cunoscut numai 2 tipe care aveau febleti pentru blonzi...ce chestie:)

Anonymous said...

patryk, ce pui tu in poze de genu asta sigur nu`s copii dezvoltati de la natura. imi vine greu sa cred ca un nene de ala care deja nu mai poate sa-si tina lipite mainile de corp si nu mai poate zambi fara sa-i tresara vreun muschi instantaneu are legatura cu naturalul. eu unul nu vreau sa arat asa, n`am vrut nici cand eram mic, desi am facut sport la greu. Un corp ingrijit si hranit natural, conform manualului tehnic, trebuie, in viziunea mea, sa aiba cel mai placut efect pentru partener/a.

Suntem frumosi de la Dzeu. Dar ne uratim prin nepasare si indobitocire.

Unknown said...

poate nu am fost bine inteleasa: fix la cei ai caror muschi sunt umflati cu proteine NU ma refeream!!

Anonymous said...

Ai fost draga :)

Dar pe cat e de nenatural umflatul cu proteine la fel consider si statul si trasul de fiare pana la limita obsesiei. Pentru ca omul nu a fost creat sa faca asta. Se creaza o disproportie anatomica, care intr`adevar place, la fel cum plac sanii mari(not my case) si alte exagerari.

Urmeaza sa vorbim despre epilat... parca vad...

Anonymous said...

omg, ce display de hormoni aici.
lulu, ai mail cu poza mea! :D

Alex said...

Daca trimit poze cu mine... le bagi in mess?? Adik, pozat cu spatele si cu banda neagra intre fese (nu de alta dar mi se pare ca am par), ca sa nu fiu recunoscut.
Crezi ca o sa geama a tanjire vreo damigela cand imi va vedea trupul (nelucrat) ?
Sincer mie mi-au placut baietii dar am o banuiala ca sunt nordici si... astia au 2.10 inaltime dar poarta 36 la pantof (daca intelegi ce vreau sa spun). Eh, daca as fi fata, poate le-as arata o data nurii. ;)

Unknown said...

dupa o selectie exigenta a fotografiilor totul e posibil ;)
nu fi insa prea optimist!