Thursday, May 11, 2006

Torrente

Azi m-am trezit la 12...am si o scuza valabila pentru asta: m-am culcat la 3 cand am terminat de invatat. Primul lucru care il fac cand ma trezesc dau drumu la calculator. Stati asa ca nu se termina aici: nu e un simplu apasat pe bunton, este o transformare brusca intr-o stana de piatra cu ochii proptiti in monitor. Evident ca si dupa ce s-a aprins calculatoru urmeaza un alt ritual: primul lucru care il fac e sa verific mailu ... noroc ca e setarea ai la YM de isi da drumul singur. Dupa ce citesc cateva bancuri proaste trimise aiurea de unii (care n-au ce face la servici si se gandesc sa streseze si p-altii), URMATORUL PAS este verificarea site-urilor de torrente sa vad ce a mai aparut nou. E ca un drog...iei ficare pagina in parte, fiecare post, citesti comentariile la unele filme (poate imi plac), iar cand apar serialele pe care le urmaresc "cu sufletu la gura" e un extaz complet!! Acum urmeaza parte distractiva pt mine deoarece sunt cu ochii cat cepele si urmaresc viteza de download sa fie cat mai mare...daca nu-mi place schimb torrentu!!
Azi am avut deosebita placere sa descopar ca exista altii si mai dezaxati ca mine: fac eu lucrurile enuntate mai sus si remarc cu placere ca azi a aparut un nou episod din "Lost". Nu stiu ce imi venii si ma uitai sa vad ce comentarii sunt postate (nu ca as avea nevoie de comentarii sau recomandari la serialu asta):
"Ce de lumea treaza la ora asta!Pe mine m-a tras curentu si m-am trezit[am dormit de la 0600-0645] sa ma dau cu diclofenac si uite si Lost" - postat la ora 6:45
"io mi-am pus ceasu' sa sune la 7" si multe altul de genu asta!!
Ca sa nu fiu rea trebuie sa acord si o mica explicatie care poate scuza cei 306 oameni dinaintea mea care au luat episodul pana la ora 12: dupa ce termini de downloadat te transformi la radul tau in "seeder" (carevasazica cel de la care copiaza altii) si cu cat se copiaza mai mult de la tine cu atat iti creste tie "raztia" care te ajuta sa copiezi si tu la randul tau ce ai chef!!! Deci mai simplu un fel de Caritas dar in loc de bani ai "mega"!

4 comments:

Lulu said...

Patry, sunt deprimata :( I wanna die !

Unknown said...

sper ca nu blogul meu e de vina :((! Luna asta am intalnit cei mai multi oameni deprimati, parca e o epidemie!

Lulu said...

nu e blogul tau, e ..restul :-))))

blblblblblbl said...

hehe credeam ca obsesia asta a calc numai eu o am, ce ma bucur ca nu-s singura :-) desi cu torentele nu o am inca si sper nici sa nu ma apuce vreodata