Monday, October 24, 2016

Pe cine iubesti mai mult? Pe mami sau pe tati?

Ba pe ma-ta! Cea mai proasta si cretinoida intrebare din lume! Se uita bietii copii bulversati cand la mama cand la tata pentru un semn de ajutor.  Mai nou Petru e intrebat: "il iubesti pe fratele tau?" la care el raspunde cu o ignorare totala. Evident ca il iubeste dar nu vrea sa raspunda, cum nu raspunde la alte intrebari tampite ca: "cati ani ai, iti place la gradinita, unde e nasul, stii sa numeri, stii o poezie?".
Nu stiu de ce oamenii mari au impresia ca daca au in fata un copil de la 2-3 ani in sus trebuie sa ii terorizeze cu un interogatoriu sau sa ii distreze pe ei cu tot felul de maimutareli. Un lucru inteligent nu stiu sa spuna gen: "uite ti-am adus o banana care vine tocmai din Brazilia, o tara departe, peste ocean unde e o jungla mare cu multi papagali si serpi!"...ah,dar am uitat, nu mai aduce nimeni banane!
Si apropos de iubit: Petru seara la culcare imi spune un pomelnic de oameni pe care ii iubeste: mami, tati, Pavel, ulicu, ulica, Ioan, ulica si ulicul lui Ioan, Carol, mama si tatal lui Carol, Carla, mama si tatal Carlei, Sebi, Victor si Maria cu ambii parinti....si probabil am mai uitat cativa!
Nici macar nu stie ca iubirea e o cantitate pe care o poti oferi mai mult sau mai putin!
Voi ati auzit de asa ceva?

No comments: